Servicii

Curățenie

În procesul de curățare, ne ocupăm de următoarele: spălat, tăiat unghii, vidat glande perianale, curățat ochi și urechi, deparazitare externă.

Înfrumusețare

În procesul de înfrumusețare, ne ocupăm de următoarele: tuns, descâlcit, spălat, uscat, deparazitat extern, aranjat, parfumat, stilizat în funcție de rasă și cerințele clientului.

Câteva animăluțe de care am avut grijă

Întotdeauna ne facem treaba cu multă dragoste!

Întrebări frecvente

Timpul de realizare și greutatea animăluțului sunt cele două criterii pentru calcularea fiecărui serviciu oferit. Durata realizării pachetului este de aproximativ 2 ore, dar el poate să difere în funcție de nevoile și cerințele speciale ale clientului.

Lucrând numai cu produse de cea mai bună calitate și personal dedicat și calificat. Nu folosim anestezice dar, la nevoie, se folosesc doar botnițe de plastic sau nylon, care permit animăluțului să respire normal. Am amenajat și un spațiu de așteptare special pentru ca animăluțele să simtă comfortul de acasă.

Groomer-ul nostru deține o diploma de calificare si specializare in coafor canin si felin înregistrată la ministerul muncii. Din 2020 a decis sa se alature acestei minunate familii. Este o persoană caldă și iubitoare.Poate sa lucreze cu animalele fără a folosi anestezic sau forta. Pur și simplu crează o conexiune cu fiecare animăluț,oferindu-i încredere și răsfăț.

Folosim doar produse de calitate foarte bună, speciale pentru fiecare tip de blană, de aici și rezultatul deosebit

Pentru o programare la noi, în general, perioada este de maxim 2 săptămâni.

Pentru a crea o conexiune cu cățelul dumneavoastră, este de preferat să fie doar cu noi, astfel va căpăta încredere

Suntem convinși că la noi va fi în regulă. Este pe teritoriu străin, iar metodele noastre de calmare nu au dat greș

Bineînțeles că da. Chiar dacă este un câine bătrân, merită să fie îngrijit și vom reuși cu ajutorul unei botnițe de plastic să evităm reacțiile instinctive ale câinelui.

Vă ajutăm noi! Pentru un cost suplimentar, oferim serviciul de deplasare la adresa clientului pentru a ridica/înapoia animăluțul.

Absolut nicio problemă! Avem un spațiu de așteptare special amenajat pentru câini/pisici unde vă așteaptă ca acasă.